Een Parker pen is het ideale geschenk

Parker pen kopen

Wist u dat de eerste Parker pen in 1888 geproduceerd werd? Dit bedrijf maakt dus al meer dan 130 jaar pennen en lijkt hier nog lang niet klaar mee te zijn. De Parker pen is een begrip in de wereld van de schrijfwaren. Bent u op zoek naar een attent geschenk, dan is een Parker een bijzonder goede keuze. De eerste Parker was een vulpen, maar vandaag de dag maken ze een groot aantal andere soorten pennen en accessoires. En deze zijn allen van de geweldige kwaliteit die we van Parker gewend zijn.

Waarom is een Parker pen zo’n goed geschenk?

Sinds het schrift is ontstaan zijn mensen niet meer gestopt met schrijven. Door te schrijven vereeuwigt u iets en zet u iets op papier wat iedereen kan zien en lezen. In de digitale wereld van e-mails en berichten worden pennen aanzienlijk minder gebruikt, maar dat betekent niet dat ze niet meer waardevol zijn. Integendeel. Wat is er nu mooier dan het ontvangen van een handgeschreven kaart of een brief? En het schrijven ervan wordt ook steeds specialer. Daarnaast is het altijd handig om een pen bij de hand te hebben, want deze wordt nog vaker gebruikt dan u denkt. Geef een mooie Parker pen cadeau aan iemand en deze zal uw gift niet alleen waarderen, maar ook gebruiken.

Hoe kiest u uw pen uit?

Het probleem waar u nu mee te maken krijgt is hoe u de Parker pen gaat uitkiezen. U heeft de keuze uit vulpennen, rollerballs en balpennen. Vraag uzelf af welke pen voor de ontvanger van uw geschenk het beste is. Vulpennen zijn klassieker, rollerballs schrijven heerlijk en balpennen zijn eigenlijk voor iedereen geschikt. Laat u eventueel voorlichten, want er zijn een groot aantal verschillende soorten pennen binnen deze soorten en daar moet u de beste uit kiezen. Kijk ook naar het design van de pen, want Parker biedt u dan verschillende opties aan. Geeft u de pen aan een vrouw, vraag uzelf dan af of ze meestal gouden of zilveren sieraden draagt. Op die manier wordt de Parker pen snel een belangrijk onderdeel van haar dagelijkse outfit.

Vraag de specialisten om hulp

Alle Parker pennen zijn van bijzonder goede kwaliteit, maar als u de verkeerde pen aanschaft, dan zal zelfs deze voor de ontvanger van uw geschenk niet lekker schrijven. Daarom is het geen slecht idee om er een specialist bij te roepen. Samen kijkt u dan naar het handschrift van deze persoon, naar de mate van gebruik en naar de stijl die bij hem of haar past. Stel altijd een budget op, want er zijn schitterende pennen van duizenden euro’s te koop.

Met een Parker pen maakt u indruk

Wacht dus niet langer en zoek een geschikte mooie Parker pen uit. Laat deze eventueel graveren en u maakt hem nog unieker en specialer. Ook al leven we in het digitale tijdperk, schrijven is nog steeds een hele bijzondere bezigheid. Om die reden zal een pen dus altijd een geschenk zijn waar u indruk mee maakt.